PIZZERIA NAPOLITANA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria Napolitana. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 21:41 Vlot besteld, vlot en snel geleverd en lekkere pizza!
26 mei 2024 om 21:42 Niet echt wat wij verwachten van Italiaanse pizza's. Het deeg was taai, de pizza's hadden weinig smaak en waren niet al te warm. De kleine pizza's zijn ook nogal duur voor wat je krijgt. De levering verliep wel vlot.
20 mei 2024 om 12:55 Deeg was nog rauw.
7 mei 2024 om 3:43 La pizza est arrivée froide et en plus de ça , la garniture était tombée sur le carton , donc j’ai dû tout remettre sur la pizza avec une cuillère et la réchauffer! De plus elle était vraiment petite et très fine pour le prix! Plus jamais!
30 apr 2024 om 21:45 pizza was goed maar drie pizzeria's te Tremello met zelfde adres (Pizzeria Napolitana, Peppino Pazzo Tremelo, takewaway, allen Louisastraat 3, begrijpe wie begrijpe kan) ik moest een paypal account maken, weer een account, trop is teveel
23 apr 2024 om 15:00 Zeer snel geleverd en een lekkere verzorgde pizza. Ook heel vriendelijke service.
20 apr 2024 om 22:03 Sneller geleverd dan verwacht en lekkere pizza!
2 apr 2024 om 21:02 Eerlijk gezegd de slechtste pizza die ik ooit at. Mooi op tijd geleverd door een vriendelijke dame
1 apr 2024 om 19:39 Het duurde bijna 2uur eer dat de bestelling was aangekomen. Er werd ons gezegd dat ze onderweg waren en 1uur en 30minuten later belde we en zeiden ze dat ze een andere pizzeria gingen laten leveren.
29 mrt 2024 om 20:00 Nu staat er een duidelijke levertijd op voorhand bij. Dus je weet dat je lang moet wachten maar t is het wachten waard. Zeer lekkere pizza.
17 mrt 2024 om 21:19 Zeer lekker pizza alleen jammer dat we op app kregen te lezen 30min en uiteindelijk pas na 75min onze pizza s hadden. Excuses gehad maar misschien toch wel een belangrijk werk puntje. Schrijf gewoon wachttijd 75min. Dan weten we waar we aan toe zijn
13 feb 2024 om 20:33 2 uur levertijd was toch echt wel lang wachten